Νέα & εκδηλώσεις

6 Σεπ PRITANIO - ALL ROAD TRAINING

 

PRITANIO - ALL ROAD TRAINING

  • Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

  • Διαμονή: Camp στα Τσίντζινα Λακωνίας | Δυνατότητα διαμονής σε δωμάτιο

  • Off Road Adventure: 250 km

  • Μέγιστες συμμετοχές στο Tour: 6 αναβάτες

  • Πλοηγός: Νίκος Σπανός

Το ταξίδι στην Ορεινή Λακωνία είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία για να γνωρίσετε όλα τα γραφικά ορεινά  του νομού καθώς και τις ομορφότερες δασικές διαδρομές του Πάρνωνα.

Την 1η ημέρα ξεκινάμε από Αθήνα και μέσω Άστρους Κυνουρίας ακολουθώντας το GPS Track θα οδηγήσετε σε μια απολαυστική ασφάλτινη διαδρομή με κατεύθυνση τα Τσίντζινα Λακωνίας (Πολύδροσο). Ανάβαση στην ορεινή Αρκαδία και προτεινόμενη σύντομη στάση για καφέ στην πλατεία του Άγιου Πέτρου. Στην συνέχεια οδηγούμε με σκοπό να φτάσουμε πριν το μεσημέρι στο Base Camp (σκηνές) δίπλα στον ξενώνα Πρυτανείο. Μικρό διάλειμμα για ανάπαυση και το απόγευμα θα βγούμε για ένα χωμάτινο Adventure Tour στον Πάρνωνα συνολικής απόστασης 85 χιλιομέτρων. Η 1η ημέρα θα κλείσει με φαγητό στα Τσίντζινα.

Η 2η ημέρα της Κυριακής είναι όσο μεγάλη όσο χρειάζεται για ξεμούδιασμα μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Θα συνεχίσουμε την εξερεύνηση και την γνωριμία με τον Πάρνωνα, τα καταφύγια και τα χωριά του γι αυτό και η ημέρα περιλαμβάνει 165 χωμάτινα χιλιόμετρα (σε πολύ βατές δασικές διαδρομές). Το Tour θα κλείσει την κυκλική του διαδρομή στα Τσίντζινα όπου θα υπάρχει χρόνος για καφέ πριν την επιστροφή στο σημείο διαμονής σας.

.Έγραψαν για μας