Ψωμί: Λαχταριστό ζυμωτό με προζύμι, ψημένο σε χωριάτικο φούρνο.
Πίτες: Χειροποίητο φύλλο και μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Θα βρείτε πίτες με τυρί, άλλες με κολοκύθα, με χόρτα του βουνού, με μάραθα, πράσα, αλλά και με κοτόπουλο, ακόμα και πιττάκια με ξινομυζήθρα ή μυζήθρα γλυκιά για επιδόρπιο.
Άγρια χόρτα εποχής , από το βουνό ή τον κάμπο της Λακωνίας.
Σούπες: Τραχανόσουπα με μανιτάρια και σύγκλινο, βελουτέ μανιταρόσουπα, βελουτέ κολοκυθόσουπα.
Λουκάνικο και σύγκλινο. Αλλαντικά Λακωνίας με πορτοκάλι, αλλά και σκέτα καπνισμένα κρέατα με την ντόπια συνταγή, που επιβάλλει να καπνιστούν με πεύκο, δάφνη, δεντρολίβανο και θυμάρι και να βραστούν σε κρασί με πολλά μπαχαρικά.
Ντολμαδάκια , με μοσχαρίσιο κιμά, και βιολογικά αμπελόφυλλα παραγωγής μας.
Ρεβίθια στη γάστρα με μους φέτας.
Χοιρινό κατσαρόλας με πράσο, δαμάσκηνα και άγριο ρύζι.
Μοσχαράκι κρασάτο , σιγοβρασμένο για ώρες με πουρέ πατάτας.
Κόκκορας κοκκινιστός με σπιτικές χυλοπίτες.
Νιόκι φρέσκα με σιγοψημένο ραγού μοσχάρι.
Ψαρονέφρι μαριναρισμένο σε ανατολίτικα μπαχαρικά, συνοδεύεται με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας.
Η γλυκιά διάθεση και το μεράκι είναι τα πρώτα υλικά για τα χειροποίητα γλυκά μας.
Πορτοκαλόπιτα: Από τα περίφημα πορτοκάλια της Λακωνίας φτιάξαμε ένα γλυκό αντάξιο της προσφοράς αυτής της γης, τόσο αρωματικό και γευστικό, που βρίσκεται στην κορυφή της ζήτησης εδώ και 11 χρόνια.
Γαλακτομπούρεκο μοσχομυριστό, με αυγά χωριάτικα και φρέσκο βούτυρο.
Καρυδόπιτα με ντόπια καρύδια, αφράτη και λαχταριστά σιροπιασμένη.
Γλυκά κουταλιού: σταφύλι, πορτοκάλι, λεμόνι, νεράντζι, περγαμόντο, καρότο, κυδώνι και βύσσινο.
Παγωτά... όπως παλιά: Με πραγματικό γάλα, ελληνικής εταιρίας.
Μαρμελάδες σπιτικές ως επί το πλείστον από τα δέντρα μας: πορτοκάλι, λεμόνι, μήλο, σταφύλι, κυδώνι, κεράσι, σύκο και βερίκοκο.
Λαγανάκια: Όταν παλιά ζύμωναν ψωμί, το ζυμάρι που περίσσευε το τηγάνιζαν και το έτρωγαν αχνιστό. Σήμερα σας προσφέρουμε στο πρωινό λαγανάκια, που μπορείτε να φάτε με φέτα ή με μέλι, αν αγαπάτε το γλυκό πρωινό.
Λουκουμάδες με μέλι, φτιαγμένοι με τρόπο ξεχωριστό, αφού στο ζυμάρι υπάρχει φρέσκος χυμός πορτοκαλιού.
Αυγοφέτες: φέτες ψωμιού που έχουν βουτηχτεί στο αυγό, έχουν τηγανιστεί και περιχύνονται με το φημισμένο μέλι του Πάρνωνα.
Καγιανάς, δηλαδή αυγά στο τηγάνι με φέτα και φρέσκια ντομάτα. Οι μερακλήδες... που ξέρουν... προσθέτουν και σύγκλινο.
Ομελέτα από αυγά της περιοχής, με φρέσκα μυρωδικά, όπως δυόσμο, ρίγανη και μαϊντανό.