Η γλυκιά διάθεση και το μεράκι είναι τα πρώτα υλικά για τα χειροποίητα γλυκά μας. Πορτοκαλόπιτα: Από τα περίφημα πορτοκάλια της Λακωνίας φτιάξαμε ένα γλυκό αντάξιο της προσφοράς αυτής της γης, τόσο αρωματικό και γευστικό, που βρίσκεται στην κορυφή της ζήτησης εδώ και 11 χρόνια. Γαλακτομπούρεκο μοσχομυριστό, με αυγά χωριάτικα και φρέσκο βούτυρο. Καρυδόπιτα με ντόπια καρύδια, αφράτη και λαχταριστά σιροπιασμένη. Γλυκά κουταλιού: σταφύλι, πορτοκάλι, λεμόνι, νεράντζι, περγαμόντο, καρότο, κυδώνι και βύσσινο. Παγωτά... όπως παλιά: Με πραγματικό γάλα, ελληνικής εταιρίας. Μαρμελάδες σπιτικές ως επί το πλείστον από τα δέντρα μας: πορτοκάλι, λεμόνι, μήλο, σταφύλι, κυδώνι, κεράσι, σύκο και βερίκοκο. Λαγανάκια: Όταν παλιά ζύμωναν ψωμί, το ζυμάρι που περίσσευε το τηγάνιζαν και το έτρωγαν αχνιστό. Σήμερα σας προσφέρουμε στο πρωινό λαγανάκια, που μπορείτε να φάτε με φέτα ή με μέλι, αν αγαπάτε το γλυκό πρωινό. Λουκουμάδες με μέλι, φτιαγμένοι με τρόπο ξεχωριστό, αφού στο ζυμάρι υπάρχει φρέσκος χυμός πορτοκαλιού. Αυγοφέτες: φέτες ψωμιού που έχουν βουτηχτεί στο αυγό, έχουν τηγανιστεί και περιχύνονται με το φημισμένο μέλι του Πάρνωνα. Καγιανάς, δηλαδή αυγά στο τηγάνι με φέτα και φρέσκια ντομάτα. Οι μερακλήδες... που ξέρουν... προσθέτουν και σύγκλινο. Ομελέτα από αυγά της περιοχής, με φρέσκα μυρωδικά, όπως δυόσμο, ρίγανη και μαϊντανό.
Ζαχαροπλάθουμε...!
Πρωινό: Γιατί η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται!
Ενδεικτικά από τον μπουφέ μας...